Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 7 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Нашите изненади
Нашите изненади

 

Хюмън дизайн (Human design) анализ

Хюмън дизайн е нова наука, която интегрира генетиката с индийската система за чакрите, кабала, астрология и и’дзин. Тя ни разкрива не само разбиране за човешкия живот сам по себе си, но много специфични познания за всеки индивид: здравето му, личната психология, неговата уязвимост, както и неговите таланти. Също така дава познание за човешките взаимоотношения, семейната динамика, анализ и групиране на малки, средни и големи компании и организации.

Чрез сесиите за личностно развитие Хюмън дизайн ще научите:

  • Как да познаеш себе си и да се приемеш такъв какъвто си, а не да се стремиш да се променяш;
  • ,,Стратегии”, които ще ви помогнат да живеете в хармония с вашата истинска природа;
  • Как да използвате Вашия ,,вътрешен авторитет” за правилни решения в живота си;
  • Да имате по-малко чувство на неудоволетворение и съпротива в ежедневието Ви;
  • Тази информация ще Ви помогне да получите дълбоко разбиране за това колко е уникален всеки един от нас.

Хюман дизайн е най-вече свързан с правилното вземане на решения. Правилно взетите решения са онези, които вземате за себе си, като използвате жизнената сила на уникалния си вътрешен авторитет. Използвайки вътрешния си авторитет, а не ума си, ще взимаме онези решения, които не са обусловени, а са уникално правилни за самия Вас. По този начин опитът Ви за използване на вътрешния авторитет се задълбочава, а собствената Ви уникалност се разгръща все по-широко. Външният авторитет е онова, което споделяме и предаваме един на друг чрез общуването, за да се свързваме помежду си. В този конкретен етап от еволюцията на човека хората живеят в плоскостта на ума. Умът може да бъде в покой само когато забележи и признае собствената си природа, т.е. нашият личен дизайн (Хюман дизайн). Когато свършим работата на ума, можем да преминем към духа, докато отдаваме вътрешен авторитет на ума, изключено е да стигнем до себе си. Това е практическо мисловно познание, което може да се прилага и използва в ежедневието.

В личния дизайн има два вида авторитет - вътрешен и външен. Вътрешния авторитет е способността да решавате сами за себе си, а външния да ръководите, насочвате и информирате.

Целта на личния дизайн е да ви разкрие Вашата уникалност. Най-напред като Ви покаже в кои отношения сте дефиниран. Следващата стъпка е да Ви покаже кои центрове у Вас са отворени, за да си дадете сметка в кои отношения сте обусловен от средата. Следващата стъпка е да спрете да се идентифицирате с отворените центрове. Идеята на Хюмън дизайн е да хармонизираме личния си поток с общия поток. Очевидно е, че да узнаете за уникалния си дизайн и да го живеет,е са две различни неща. За да живееш в съгласие с природата си, е необходима огромна смелост. Може да се научите да проумявате личния си дизайн с ума си, но да го живеете, може да Ви научи само самия живот.

Ако желаете да Ви бъде изготвен подробен Хюмън дизайн анализ (15-20 стр.), моля, свържете се с нас.

 

 

Рейки курсове 1во и 2ро ниво

Рейки е енергията, в която сме се родили и за нас винаги е удовлетвореност, радост, празник да обявим следващите курсове за инициация. Все със същия ентусиазъм и вяра, обявяваме дати за Рейки Първо и Второ ниво - 17-ти, 18-ти и 19-ти Октомври. С желаещите да опознаят приложната очарователна магия на Рейки и да осветят живота си с чистотата на изначалната енергия ще се уговорим допълнително за часовете и респективно в кои дни ще е Първо и в кой ден ще е Второ ниво.
В Рейки първо ниво ще бъдете настроени към енергията и ще можете да лекувате чрез полагане на ръце, ще може да зареждате и почиствате храната и водата си, ще може да зареждате с енергия ситуации, но винаги и само за вашето най-Висше Благо и Добро.
"Какво да очаквате от обучението в Рейки Първо ниво?
Ще научите какво е Рейки и Принципите на Рейки.
Ще получите основни познания за чакрите.
Ще са запознаете с основните позициите на ръцете, които се използват в традиционния Рейки сеанс при самолечение

и при лечение на други хора.
Ще научите как се провежда един Рейки сеанс.
Ще се запознаете с някой основни техники и правила, които се използват в лечението с Рейки.
Ще получите материали, които ще Ви помогнат във вашите първи стъпки с Рейки.
Какво се случва след настройката?
• Вие сте свързани към Рейки Източника
• Можете да канализирате Рейки и да я предавате чрез ръцете си – на Вас или на другите.
• Вие ще бъдете все по-наясно с това, което трябва да правите за Вашето изцеление
• Вероятно ще се засилят интуитивните Ви възприятия
• Вероятно това ще доведе до промени във живота Ви, които са желани и важни за Вас" - времетраенето е два дни с продължителност между 3-4 часа в зависимост от групата, а цената е 60.00 лева.
За Рейки Второ ниво ще посрещнем всеки един, който има Първо ниво, и са минали поне шест месеца от посвещението му.
Докато Рейки Първо ниво е насочено по-скоро към физическите аспекти на лечението, Рейки Второ Ниво е съсредоточено повече в менталните и емоционални проблеми.
Рейки Символи - Основна част в обучението във Второ Ниво Рейки са символите. Те са вид ключ, който отваря/извиква определени нива от енергията. С помощта на трите символа от Второ Ниво, можете да получите разнообразни резултати – силен прилив на енергията, емоционален и ментален баланс, да направите сеанс от разстояние и лечение на миналото.
Какво ни дава Рейки II ниво?
• Ще нарастне Вашият опит и познания относно Рейки и лечението въобще.
• Имате на разположение три мощни символа и...
• ...ще знаете кога и как да ги използвате
• Можете да изпращате Рейки в миналото, настоящето и бъдещето. Можете да изпращате Рейки в съседната стая, съседния град или друг континент.
• Силата и интезивността на Рейки енергията, които канализирате ще нарастнат многократно. Не на последно място, настройката в Рейки Второ Ниво дава огромен набор от възможности за работа върху вас, хората които са потърсили помощ, върху живота като цяло.
Обучението в Рейки Второ Ниво протича в рамките на един ден, продължителността е между 4- 5 часа в зависимост от числеността на групата / понякога и по-дълго /, а цената е 115.00 лева.
Моля, желаещите и тези, които имат въпроси да се свържат с нас.
Намасте