Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 4 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Индийски танци в Бургас!!!

Индийския танц е мистичен и женствен. Той е медитативен разказ с мимика и жестове. Чрез него разказваме истината за себе си, намираме и изразяваме богинята в нас. Идващ от древността, пречупен през съвременната реалност, индийския танц с необикновените си движения ще ви пренесе във вълшебно безвремие, отвъд воала на реалността. Чрез танца ние се учим да бъдем себе си, без маска и его, да изразяваме истинската си божествена творческа същност

Водещ: Дария
Занимава се с индийски танци от 5 години, учила е при една от най-добрите преподаватели у нас. Наред с воденето на собствени уроци в София, заниманията по йога, медитация и рейки, многобройните си участия и ангажименти, Дария води веднъж месечно занимания по индийски танци и в нашето студио. Заниманията са под формата на отделни часове в определен ден (обикновено около почивните дни) или двудневни практически семинари (събота и неделя). Семинарите включват кратка лекция по дадена тема от индийската култура, разучаване на избрана песен с превод на текст, изработване на хореография и медитация. За повече информация ни попитайте. Очаква Ви едно наистина вдъхновяващо преживяване.

 

Подходящо облекло за часовете по индийски танци: широки и удобни дрехи, за предпочитане памучни (пола, туника, шалвари, шал); играе се с боси крака или по чорапи.