Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 6 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Ориенталски танци / бели денс (Belly Dance)

,,Танцът е скритият език на душата.” Марта Греъм

 

Samirah (Самира) – водещ преподавател

,,Навлязох в света на танца сравнително скоро, през 2008 година, а преди това спортувах и се състезавах активно в тийнеджърските и студетските си години. Още при първата ми среща с ориенталските танци с моята първа учителка, разбрах, че това е моят танц. Оттогава не съм престанала да танцувам. Танцувам не само в залата, танцувам на улицата, в магазина, у дома, навсякъде. Животът ми е танц и е прекрасен! Благодарна съм на моите учители - Жулиета Стоянова, която разкри пред мен нов свят ми даде поле (сцена) за изява, и на Бояна Петрова, която е с мен по пътя към съвършенството в танца. Благодарна съм на всички следващи мои учители, защото пътят на ученика е толкова дълъг! Посещавала съм много семинари по ориенталски танци с различна тематика, в различен стил, и все още го правя.

Часовете по танци водя с голямо желание, емоция и любов. Прекрасно е да учиш хората, че ориенталският танц далеч надхвърля общите разбирания и че е всъщност едно изискано изкуство, подходящо за всеки, който идва с желание при нас.

Скъпи дами, осмелете се да разкриете своята женственост и чувственост чрез танца и езика на тялото! Очаквам Ви в студио ,,Сътворение” с удобни дрехи, настроение и усмивка.

 

Студио ,,Сътворение" организира участия и шоу-програми с ориенталски танци / бели денс за различни поводи. Ако желаете да разнообразите Вашия празник или да направите изненада на празнуващите, свържете се с нас!