Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 7 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Танго и валс за младоженци

Това е нашето предизвикателство към всеки, който смята, че балното танго и валсът са отживелица или са присъщи за друга възрастова група и поколение. Валсът действително е бил смятан за аристократичен танц дълги години, но днес е навлязъл в групата на стандартните танци и е изключително-популярен във всичките му разновидности (английски, виенски, унгарски). Ние сме избрали да изучваме английски валс, защото е по-плавен, стъпките са бавни и се учат лесно. Също така лесно се възприема и балното танго, което възниква като разновидност на аржентинското танго, а след това претърпява значителни промени (танцува се главно в САЩ и Англия).

В център „Сътворение” Ви предлагаме нашето виждане за бално танго и валс, лесни за усвояване и с лекота на движението. Заниманията се препоръчват и на младоженци, за да е по-красива приказката на сватбения им ден, а защо не и на двойки, които просто искат да се почувстват като принц и принцеса!

Подходящо облекло за заниманията: всичко, което Ви е удобно за движение. В началото, докато партньорите свикнат със стъпките, не танцуваме с обувки, а върху килима, така че не бързайте да ги носите. Важно и необходимо условие: не забравяйте да доведете партньора!

Към момента нямаме сформирана група, но набираме желаещи.

Ако имате оригинална идея за танц или любима песен, която да изтанцувате, искате да изненадате Ваши близки или имате повод да сте кралицата/кралят на вечерта, можем да Ви помогнем с поставянето на Вашата хореография за специалния Ви ден. С Вас ще работи професионален танцов педагог върху поставянето на танца и отработването на движенията до постигане на съвършенство!

Чудесен пример за това са нашата първа младоженска двойка, Калина и Александър. Поставихме валс върху любима тяхна песен и с много упоритост, желание и не по-малко артистичност (което се вижда от снимките) те успяха да изненадат гостите на своята сватба.

Благодарим Ви, Калина и Александър, за предоставените снимки и за желанието да танцувате! - от екипа.

 

Изпълнения от наши представления: