Нашите изненади

Банер

Онлайн потребители

В момента има 3 посетителя в сайта

Партньори

Банер
Банер


Благотворителна инициатива

Януари 2018: Дом за възрастни хора ,,Цвета и Анка Върбанови", гр Бургас

Събрахме средства и дарихме пердета за дома (вкл. ушиване) и 30 броя хавлии. Част от кампанията са редовни посещения в дома, с цел четене на книга, компания на възрастните хора. Срещите се провеждат веднъж месечно, в понеделничен ден. Ако желаете да участвате, свържете се с нас!

 

 

 

Септември 2016: Дом за девойки и младежи с умствена изостналост, с. Факия

Със средствата, събрани през последните месеци, закупихме 5 броя легла (чам), 5 броя матраци, един брой кухненски шкаф с алуминиева мивка за оборудване на трудово-терапевтична стая в дома, т.е, младежите с по-малка степен на увреждане ще могат да се учат да приготвят по-лесни неща за ядене, като  сандвичи и салати. Огромни благодарности на всички дарители и на обектите, където оставихме наши кутии - Британски културен център и магазин ,,Вълшебният кът", благодарим на фирма за мебели ,,Зиги 62" за намалението, което направи при покупката леглата и матраците.

 

 

 

06.07.2015г.: Оползотворихме и останалите средства, събрани в рамките на кампанията ни - дарихме ролетни щори на дома за деца с увреждания в кв. Лазур, Бургас. Огромна благодарност на всички Вас, на екипа на хотел ,,Иберостар", Сл. Бряг, благодарение на които това дарение беше възможно, и на фирма ,,Кипро" - Бургас, които изработиха монтираха щорите, отново с отстъпка.

С това всички събрани в кампанията средства са реализирани, а ние продължаваме да творим добро - очаквайте информация за новата ни благотворителна инициатива наесен.

 

 

18.05.2015г.: В рамките на благотворителната ни инициатива ,,Да подадем ръка!" сдружение ,,Сътворение" дари (и организира монтажа на) външни ролетни щори и комарници за Център за настаняване от семеен тип 4 и 5, кв. Ветрен, където живеят  общо 19 деца с увреждания. С това ние и всички, които ни подкрепиха, допринесохме за комфорта на децата през летните горещи дни. Изразяваме нашата благодарност към собственика на фирма ,,Кипро", които подкрепиха инициативата ни и изработиха и монтираха щорите и комарниците с огромна остъпка за нас.

Следващата ни цел е пред нас - останалата сума от даренията, както и наскоро получени такива, ще вложим в изработката на ролетни щори за къщата в кв. Лазур, където живеят 10 деца с увреждания.

От името на директорката на учрежденията, от името на персонала, който се грижи за децата, от името на служителката в Община Бургас, която следи нашата работа, предавам за Вас тяхното оргомно БЛАГОДАРЯ!

 

 

 

 

 

 

10.03.2015г.: Започна рализацията на събраните средства в рамките на благотворителната ни инициатива ,,Да подадем ръка!". Днес закупихме памперси, адаптирано мляко, каши и пюрета, мокри кърпички, лигавници, шампоани, пудра и бебшки залъгалки, които доставихме за бебетата настанени в защитено жилище „Майка и бебе” в квартал ,,Долно Езерово", Бургас.

 

 

 

 

 

 

 

 

Декември 2014г.: Закупихме и доставихме пасатори, памперси, топки за игра, лакомства, дискове с приказки, книжки,

моливи и други необходими продукти, както и два влагоабсорбатора, на децата в защитените жилища в к-с Меден Рудник, Бургас.

 

 

 

 

 

 

 

 

На 22.09.2014г. стартирахме инициативата с няколко кутии за средства, поставени на различни места в гр. Бургас. Кутиите отворихме на 31.01.2015г. С набраните средства в рамките на инициативата ни подпомагаме домове / защитени жилища за деца, лишени от родителска грижа, или деца с увреждания в рамките на община Бургас. Ако желаете да се включите със средства или материали, свържете се с нас, за да Ви насочим.